neljapäev, 27. detsember 2012

Uuesti tööle ja autovabad päevad

Täna hommikul kell kaheksa algas siis jälle tööpäev, mida polnud ammu ammu olnud. Enam ei mäletanudki, mis tunne on nii vara ärgata töö pärast. Lapsed paistsid heas tujus olevat, meie lumememm on veidi viltu, nagu purjus ning kõik kommid on suust kadunud (seda tegi eile Brutus) ning ta näeb üsna mannetu välja, aga see tegi Evie tuju ikka väga rõõmsaks.



Asusime jõulukinke uurima, sest eelnevalt said need ju lahti pakitud ja siis elevuses oldud, aga mängida polegi aega olnud. Võtsime käsile uued Play-dohid, Graeme sai mingi eriti laheda, paned ülevalt playdohi sisse ja siis keerad seda suurt pulka ning paned kastiauto alla ja siis tulevad väikesed tükid kasti sisse. Meenutasid hamstrikakat, haha.




Kogu meie päev oli superhea, lapsed olid lihtsalt super, sõid kõik söögi ära, teisegi portsu, ei mingit kaklemist, jonnimist, magasid kenasti. Tundub, et puhkus kulus meile kõigile ära.

Tänase päeva ilus osa oli ka 2-tunnine skaipimine Kellyga. Lihtsalt nii nii nii hea oli vahelduseks nii pikalt rääkida kõigest. Tal võiks vabasid päevasid tihemini olla. Love you!

Lõuna paiku avastasin, et mu auto mitte ei lähe tööle ja kui õhtul Adamilt küsisin, kas ta teab, et mu auto ei lähe tööle, ütles ta, et ta ei usu mind ja ma valetan. Tere tore! Läks vaatama ja auto ei läinudki tööle. Pakkusin siis välja, et teeks krokodillid ja võtaks teise auto, tegime, endiselt null. Jeesss. Et ma siis autota. Tänase õhtu plaanid polnud nii olulised, aga homme on küll pagana oluline plaan ja kui see nüüd sellepärast olemata jääb, et mul autot ei ole, siis ma saan kurjaks. Pagana ameeriklased, autosid nad ka teha ei oska.. 

4 kommentaari:

  1. Mõnus skype oli! Alates 14. Jaanuar on mul vabu päevi küllaga, vat kuidas siis hakkame skaipima : D

    VastaKustuta
  2. Mul mõningad küsimused sulle, siis sul järgmine kord kergem 20 küsimust-vastust teha :)) Vabandust kui mõned nt. liiga isiklikud on ja vabandust, et sinatan sind :) Oled lihtsalt nii toreda inimese mulje jätnud, loodan, et võib.:P
    1) Kas vahel on selline tunne ka olnud, et KÕIK, enam ei jõua ja pakiks asjad ja tuleks koju? Kui jah, siis mis selle põhjuseks on olnud?
    2) Kas oled USAs muutunud positiivsemaks või negatiivsemaks? Et kas oskad nt. probleemidega paremini toime tulla ja igas asjas head näha, kas klaas on pooltühi või pooltäis?:D
    3) Natuke isiklikum küsimus, sa ei pea vastama:) Kas see raha, mis sa iga nädal teenid, on piisav, et seal ära elada või sul on endal ka mingi säästukonto, kuhu nt. Eesti vanemad raha saadavad ja aitavad sind?
    4) Kas sul oli USAsse minnes nt. nimekiri ka, mida kindlasti tahad teha ja mida näha?
    5)Mis on USAs proovitud toitudest kõige jubedam või imelikum, mida enam uuesti ei sööks?
    6) Mis on kõige imelikumad traditsioonid, mis USAkatel on? Isegi, kui sinu perel neid pole, siis need, millest kuulnud oled?
    7) Kas ootad Eestisse tulekut? Kas mõtled ka sellele, et kui oled Eestis tagasi, siis vb tahaksid hoopiski USAsse minna uuesti ja mõtled, et oleksid pidanud pikendama veel?
    8) Kas pikendamine veel üheks aastaks maksab ka midagi?
    9) Kas nüüd tagantjärgi oma enam-vähem lootusetut olukorda vaadates (rematch) oled õnnelik, et jõudsid selle pereni, kus praegu oled? Kas usud, et kõik juhtub põhjusega? Mina usun. :) OLE TUBLI!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehh, aitäh, panin kirja, vastan siis seal blogis, kui 20 jälle koos on. :)
      Ja ükski küsimus pole liiga isiklik ja sinatada muidugi võib, ega ma mingi leedi pole, keda teietama peab, haha. Aitääh Sulle! :)

      Kustuta