pühapäev, 7. september 2014

Tagasi LAsse ehk päev 10-11

Laupäeva hommikul võtsime suuna tagasi Los Angelese poole, aga mitte mööda kiirteed, vaid mööda rannaäärt, et näeks ikka helesinist merd ja saaks randa minna. Rannad olid aga ootamatult üsna mustad ja koledad, seega me sinna eriti minna ei tahtnudki, Santa Barbaras ma käisin korraks sisse silkamas, aga ei miskit erilist. Kaugelt vaadates tundusid täitsa kenad.



Meie tolle päeva reisi sihtpunkt oli Camarillo, kus meil oli hotell ja shopping plaanis. Panime asjad hotelli ja läksimegi shoppama ja ilmselgelt kolmest tunnist jäi VÄGA väheks ning me pidime hommikul unetundide arvelt lisa võtma. Kell üheksa pandi kõik poed kinni, siis me trippisime Cheesecake Factorysse, kuna me polnud seal ikka veel käinud ning sõime kahepeale ühe pizza (kolmandik jäi järgi) ning muidugi juustukooki ka. Ahh, lemmik asi maailmas! 

Umbes üheteist ajal tulime hotelli tagasi, algas operatsioon pakkimine, üsnagi edukas teine. Saime lõpuks ometi netti ning oma asjad täis laadida. 


Täna hommikul ärkasin juba pool üheksa, elevus on nii suur sees, et huuuuhh.. Täna meil siis plaan veel teha väike shopingutuur ning sõita siis Los Angelesse, anda auto ära ja minna kruiisile. Ehk järgmised viis päeva jälle uudiseid ei tule, sest kruiisil netti pole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar