teisipäev, 26. veebruar 2013

Kui öösel kõht tühjaks läheb ehk varas allkorrusel


Niisiis, kell näitab 23.03 ja saanud Sikult toetava jah-sõna, alustan oma missiooni, täitmaks tühja kõhtu, mis endast märku annab.

Toode, mida teha tahan, on 5-minuti supp, väikeseks takistuseks puuduolev veekeetja ning magav perekond.


Kõigepealt lähen siis hiirvaikselt alla, nii vaikselt, et peaaegu ei kuule ennastki. Leian üpris pimeda köögi, ühtegi tuld põlema panna ei saa, märkasin, et toa uks, kus Amee ja Evie magavad, on veidi lahti.


Võtan siis megavaikselt väikese poti, sest veekeetjat ei ole ning lasen väikese survega poti põhja sisse veidi vett, et see pliidile panna ja keema ajada.


Ilmneb järgmine tagasilöök. Kuskilt ajusopist meenub, et tule alla saamiseks tuleb lasta pliidil natukene tiksuda ja see teeb liiga kõva häält hiirvaikse köögi jaoks. Veidi mõtlemist ning otsustasin alumise korruse WC ventilaatori tööle panna, see üürgab päris kõvasti. Kahetsen, et ilmselt selle teoga ajan Amee üles, aga loodan, et äkki siiski mitte. Vähemalt saab pliidile tule alla.


Kui tule alla saan, lülitan ruttu ventilaatori välja, see teeb ikka jõhkrat häält. Senikaua kuni vesi keema läheb, otsin vaikselt tassi ja panen oma supipuru ootama. Neelud käivad supi järele, pole ju seda niii kaua saanud.


Lõpuks saan vee peale pandud, kuuma potiga ei oska esialgu midagi peale hakata, lõpuks jätsin lihtsalt kraanikaussi, hommikul saab resti peale kuivama panna. Haarasin veel teepealt banaani kaasa ning liikusin vaikselt, aga kindlalt oma toa poole. Panin tassile karbi peale ja jäin viite minutit loendama.


 JA KUI SIIS 5 minutit täis oli, saigi minu supp valmis ning lisasin pildile banaani ja oligi super õhtusöök valmis.



Missioon täidetud, kell on 23.16 !

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar